Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Nokia Tepe Modeliyle Ortaya Çıktı İşte Yeni Nokia 8

istanbul temizlik şirketi

Yeni Nokia 8

Yeni Nokia 8

Nokia 8 ismi ortaya çıktıktan sonra özellikleri ne olacak diye merakla beklenmeye başlanmıştı. Bir süredir sürekli olarak orta seviye modeller üreten Finli firma artık amiral gemisi modeli üretmeye karar verdi ve son modelini tanıttı. Donanım konusunda piyasada tepe model rakipleriyle neredeyse aynı donanıma sahip olan yeni Nokia 8, kendini farklı göstermek ve aralarından sıyrılmak için kamera konusunda kendisini geliştirmiş.

Yıllar önce bile diğer telefon modelleriyle kıyaslandığında Nokia telefon modellerinin kameraları her zaman daha yenilikçi olurdu. Tabi bu dönemde birlikte iş yaptığı Carl Zeiss şimdi yeni modellerle yine karşımıza çıkıyor. Telefonun arka kısmındaki çift kameralardan birisi 13 MP RGB sensöre sahipken diğeri 13 MB monokrom sensör barındırıyor ve böylelikle daha önce Huawei P10 modelinin elde ettiği başarılı çekim sonuçlarını geçmeyi bile başarmış. Bu arada Nokia 8 ön kamerası 13 MP çözünürlüğe sahip.

Nokai kamerasına eklediği Bothie özelliği sayesinde artık ön ve arkada yer alan kameralardan alınan görüntüler tek bir ekranda gösterilebiliyor. Bu özellik sayesinde Facebook ve Youtube üzerinde iki kameradan birden yayın yapmak mümkün olabiliyor.

Nokia 8 Özellikleri

Nokia 8 Özellikleri

Nokia 8 2560×1440 piksel çözünürlüğe sahip 5.3 inç büyüklüğünde LCD ekranla gelirken aynı zamanda  7.3mm kalınlığında metal bir gövdeye sahip. Aynı zamanda telefonun ekranı kapalı halde iken gelen bildirimleri ve saati gösteren bir pencerede yer alıyor. 

Nokia 8 teknik özellikleri ise Snapdragon 835 işlemciden güç alırken 4 GB RAM ve 64 GB ROM’a sahip. Hafızası artırılabilen telefonun birde 6GB RAM ve 128GB ROM olan farklı bir modeli de piyasaya sürülecek.

Nokia 8 Fiyatı

Eylül ayında piyasaya çıkacak Nokia 8 fiyatı 700$ olarak açıklandı.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu