Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Müge Anlı’da Ortaya Çıkan, En Baba Dizi Senaryosunu Aratmayan Korkunç Hikaye

istanbul temizlik şirketi
Müge Anlı'da Ortaya Çıkan, En Baba Dizi Senaryosunu Aratmayan Korkunç Hikaye

Harun ve Havva Palu’nun 5 çocuğu bulunuyor isimleri ise: Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek.

Çiftin çocuklardan Emine, Tuncer Ustael ile evleniyor, kız kardeşi Meryem de Ahmet ile evleniyor. Ustael çiftinin bir kız bir de erkek çocuğu dünyaya geliyor. Meryem ve Ahmet çiftinin de Recep ve Melike adlarında iki çocuğu dünyaya geliyor ve çocukların sefaleti başlamış oluyor.

Sapık damat Tuncer tüm ailede ‘cinci hoca’ olarak tanıtıyor ve cin çıkardığını iddia ediyor. Tüm aileyi etkisi altına alan damada tek inanmayan baba Harun ve bacanağı Meryem’in kocası Ahmet inanmıyor. Tuncer harekete geçiyor ve inanmayan Ahmet’i ortadan kaldırmak istiyor. Eşinin kardeşi İsa’yıda kendi safına çekip, Ahmet’i İsa’ya öldürtüyor. Baba Harun ise babalık vicdanı ile suçu üstleniyor, oğlunun hapse girmesini istemiyor ve hapse giriyor. Ahmet ölünce Ahmet’in karısı Meryem ve iki çocuğu (Recep-Melike), sapık damadın kapıcı dairesinde yaşamaya başlıyor. Tuncer yine boş durmuyor evde kalan baldızı ve çocuklara işkence ve tecavüz ediyor. İşkence ve tecavüzlere dayanamayan Recep defalarca evden kaçıyor ancak her defasında evine geri gönderiliyor. En son kaçışında hastane kontrolünün ardından yurda yerleştiriliyor.

Meryem’e hem tecavüz hemde işkenceyi sürdüren damat Tuncer, kadına biber gazı sıkarak istemediği halde kredi çektiriyor. Çekilen kredi ile araba alıyor ve aileye “Sizi kaçırıyorum. Ölen damadınız Ahmet’in ailesi peşinizde. Onlar organ mafyası” diyor ve tüm aile 10 kişi olarak arabada yaşıyor. Meryem’in üstüne iftira atıyor ve ‘Meryem, Ahmet onun eski kocası olduğu için ailesine haber uçuruyor. Sizi öldürtecek’ diyor ve yine yalan söylüyor. Aileyi Meryem’e düşman ediyor. 

Ailenin iddiasına göre Meryem bir gün arabadan tuvalet ihtiyacı için iniyor ve esrarengiz şekilde ortadan kayboluyor. Müge Anlı’nın programında ortaya çıkan olaya göre ise işin aslı, Meryem’e çeşitli işkenceler yapıyor, ağaca bağlıyor, vuruyor, aç bırakıyor ve sonuçta Meryem ölüyor. Bacanağı İsa ile beraber kadını sahilde bir yere gömüyorlar. Meryem ölüyor ancak kızına işkence ve tecavüz devam ediyor. Meryem’e 6 yaşından beri tecavüz ediyor hamile kalmasın diyerek her gün karnına taş bağlıyor, ispirto içiriyor. Bu işkencelerin sonucunda Melike de ölüyor.

Müge Anlı'da Ortaya Çıkan, En Baba Dizi Senaryosunu Aratmayan Korkunç Hikaye

TANIKLAR BAĞLANDI

Canlı yayında programa bağlanan tanıkların ifadeleri duyanlara şok üstüne şok yaşattı. 

Tuncer Ustael’in sapıklık derecesinde cinsel fantezileri olan, özellikle işkence yaparak tecavüz etmekten hoşlanan bir adam olduğu söyleniyor. Karısı inkar etsede sürekli işkence ettiği ve cinlerle korkuttuğu karısının önünde baldızına, kendi öz çocuklarına ve yeğenlerine tecavüz ediyor. İğne ile çocukların makatlarına kadar heryerlerine iğne batırıyor. İsporta ve sirke içirip aç bırakıyor. Bakalım piskopat damadın daha neleri ortaya çıkacak?

Müge Anlı'da Ortaya Çıkan, En Baba Dizi Senaryosunu Aratmayan Korkunç Hikaye

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu