Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

Mount & Blade II Bannerlord İncelemesi

istanbul temizlik şirketi
Mount & Blade II Bannerlord İncelemesi

Bilindiği gibi oyunumuz Mount and Blade: Warband’den 200 yıl öncesinde, The Calradian Empire’ın çöküş dönemini ele alacak. Oyun içerisine tarihsel olarak her türlü geriye doğru gidilecek olduğundan, tüm silah ve zırhlar da 600 ile 1100 yılları arasındaki dönem baz alınarak yeniden şekillendirilmiş.

Yeni oyun ile birlikte toplamda sekiz ana fraksiyon olmasını bekliyoruz. Fuar esnasında yayınlanan oyun içi görüntülere baktığımız zaman kesinlikle daha kanlı, eskiye göre biraz daha hızlı ve çok daha temiz grafikler görüyoruz. Silahların kullanım şekilleri üzerinde birçok yenileme yapıldığı çok aşikar. At üzerinde hareket etmek her daim olduğu gibi yine zorluğundan pek bir şey peşinden kaybetmemiş gibi duruyor.

Mount & Blade II Bannerlord İncelemesi

Sınıflar arasında Infantry, Ranged ve Cavalry bulunuyor. Bu ana sınıfların da kendi altıların da farklı alt sınıflar yer alıyor.Anlayacağınız, sınıf işi Bannerlord ile büyük bir hadiseye dönüşmüş durumda.Her silahın yine altı farklı özelliği bulunuyor ki bu özellikler oyun yapısını kökten etkilemek içi tasarlanmış. Ayrıca oyunun ilk kez multiplayer oynanışına tanık olduk ve açıkçası muhteşem gözüktüğünü söylememiz gerek. Bakalım TaleWorlds ekibi bir devasa projeden daha anlının akıyla çıkabilecek mi? 

Mount & Blade II Bannerlord Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel i3-2100 veya AMD FX-6300
  • ·RAM: 4 GB
  • ·Ekran Kartı: Nvidia GT730 veya AMD R7 240 veya İntel HD 4600
  • ·Depolama: 40 GB kullanılabilir boş alan

Mount & Blade II Bannerlord Çıkış Tarihi

PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarına gelmesi beklenen oyunun çıkış tarihi net olmasa da 2018 yılının ilk çeyreği diye tahmin edilmektedir.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu