Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Motorine ve Benzine İndirim Geliyor

istanbul temizlik şirketi

Motorine ve Benzine İndirim Geliyor

Ham petrol varil fiyatlarında yaşanan düşüşe bağlı olarak Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası‘ndan (EPGİS)’ten alınan bilgiye bağlı olarak önümüzdeki hafta içerisinde motorine 15 – 18 kuruş, benzine ise 18 – 22 kuruş indirim yapılması bekleniyor. LPG fiyatlarında ise henüz indimi beklenmiyor.

Brent petrol fiyatı Eylül 2018’de 80 dolar üzerinde işlem görürken, bugün 55 doların altına kadar indi. Durumla ilgili olarak 6 Aralık’ta Viyana’da toplan petrol üretici ülkeler Ocak 2019 tarihinden itibaren aylık olarak 1.2 milyon varil arz kesintisi yapma kararı aldıklarını duyurmuşlardı. 

Bu açıklamara rağmen piyasalarda genel olarak arz fazlası oluşacağı endişesi giderilemedi ve petrol fiyatları düşüşünü sürdürmeye devam ediyor.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu