Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Minecraft sinema filmi geliyor

istanbul temizlik şirketi
Minecraft sinema filmi geliyor

Uzun Zamandır Ertelenen Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Kesinleşti

Ülkemizde de oldukça rağbet gören Minecraft oyununun uzun bir süredir filminin çıkarılması gündemdeydi. Şirketin de bu konuyu sürekli olarak ertelemesi nedeniyle oyunun hayranları bir türlü net bir tarih alamadılar. Sonunda büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Minecraft’ın filmi için net bir vizyon tarihi verildi. Buna göre Minecraft filmi 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek.

Önümüzde 3 Yıl Var

Bütçe konusunda sıkıntısı olmayan, ancak filmin konusu ve yapımı hakkında hala aklında soru işaretleri olan Microsoft şirketi sonunda film için net bir tarih verdi. Ancak Minecraft hayranları film için 3 yıl daha beklemek zorunda kalacak. Önümüzdeki yıl içerisinde filmin oyuncuları ve diğer ekibi hakkında önemli paylaşımların yapılması bekleniyor. En azından sürekli olarak film vizyon tarihinin ertelendiğini haber alan Minecraft oyuncuları sonunda net bir bilgiye kavuşmuş oldular.

Genç Bir Kız ve Maceraları Konu Alınacak

Uzun süredir beklenen Minecraft filminin konusu da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Yapılan açıklamalara göre filmde genç bir kız ve onun başına gelenler konu alınacak. Oyunda efsanevi karakterlerden birisi olan ejderhanın da filmde yer alması bekleniyor.

Bütçe olarak da keseyi açan Microsoft ve Warner Bros. tarafları uzun bir süredir filmi sabırsızlıkla bekleyen kitleyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu