Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Meizu 16s özellikleri ve fiyatı belli oldu

istanbul temizlik şirketi
Meizu 16s özellikleri ve fiyatı belli oldu

Uzun bir süredir sosyal medya ve teknoloji sitelerinin gündeminden düşmeyen Meizu’nun yeni canavarı Meizu 16s sonunda tanıtıldı. Ayrıntıları belli olan akıllı telefon şimdi de kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor.

Yapılan performans testlerinde alanındaki rakipleri Samsung Galaxy S10 ve Xiaomi Mi 9’u geride bırakmayı başaran Meizu, birçok uzman tarafından beğeni ile karşılandı. Potansiyel müşteri kitlesini de şimdiden oluşturan Meizu 16s, yakın bir zamanda piyasaya sürülecek.

Meizu 16s Sistem Özellikleri

Snapdragon 855 işlemcisinin yanı sıra Super AMOLED bir ekrana sahip olan Meizu 16s, tasarımı ile de rakiplerinden sıyrılarak müşterilerin ilgisini çekmeyi başardı. Piyasaya yakın bir zamanda sürülecek olan Meizu 16s 6.2 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı Full HD+ çözünürlükle karşımıza çıkarıyor. Ayrıca bu ekranın göze gelen mavi ışığı %33 oranda engelleyerek filtreleme işlemi yaptığı da belirtildi. Bu açıdan da kullanıcılar tarafından büyük bir beğeni kazanması bekleniyor.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisinden alan Meizu 16s, kullanıcılarına %91.53 ekran kasa oranı sunmakta. Kullanıcıların tercihine göre 6 GB veya 8 GB ram seçenekleriyle satılacak olan akıllı telefon, performans olarak da kullanıcılarına harika bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Telefonda depolama olarak da kullanıcıların tercihine 128 GB ve 256 GB seçenekleri sunulmuş durumda. Telefonda kamera olarak da arka alanda 48 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.7 diyaframa sahip ana kameraya, 20 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.6 diyaframa sahip ikinci kamera eşlik etmekte.

Batarya olarak 3600 mAh kapasiteye sahip olan Meizu 16s, yüzde 0 şarjdan sadece 30 dakikada yüzde 60 seviyelerine çıkabiliyor. Ayrıca telefonun Android Pie işletim sistemi ile birlikte geleceği de yine açıklanan bilgiler arasında.

Meizu 16s Fiyatı

Kullanıcılara 3 farklı renk seçeneği ile birlikte sunulacak Meizu 16s’in başlangıç fiyatı 475 dolar olarak açıklanmış durumda.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu