Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTeknoloji

Lazer projeksiyonlu akıllı telefon BlackView MAX1 satışa çıkıyor

istanbul temizlik şirketi
Lazer projeksiyonlu akıllı telefon BlackView MAX1 satışa çıkıyor

Akıllı telefonun içerisine  entegre edilen projeksiyon cihazını bir süre önce görmüştük. Fakat bu cihazlarda öncelikle batarya süreleri sorun olmuştu, ayrıca projeksiyonun düşük parlaklıkta olması da tercih edilmemesinin başlıca sebeplerinden olmuştu. Şimdi ise Çin’li BlackView firması bu konuda şansını demeye karar vermiş gibi gözüküyor.

BlackView MAX1 özellikleri

BlackVeiw MAX1 olarak karşımıza çıkacak olan akıllı telefonun içerisinde öncekilerden farklı olarak entegre lazer projeksiyon kullanılıyor. Telefonun çalışmalarına bundan bir yıl önce başlanan telefon aynı zamanda kendi türünün de ilk örneği olmakta.

2 metre mesafeden 70 inç görüntü yansıtabilen projeksiyon cihazına ait çözünürlük oranı ve lümen değeri bilinmemekte fakat firmanın iddialarına göre cihaz karanlık bir ortamda 4K LCD televizyondan elde edilene eş değer bir parlaklık elde edilebilecek.

Üretici firma telefon ile birlikte kutusundan ücretsiz olarak üzerinde geri sayım tuşu bulunan bir tripod ve  Bluetooth kumanda çıkıyor.

BlackView MAX1 Teknik özellikleri ve çıkış tarihi

1 Mart 2019 tarihinde piyasaya çıkacak akıllı telefonda 6 inç büyüklüğünde Samsung üretimi AMOLED ekran kullanılıyor. 18:9 görüntü oranı ve 2160×1080 çözünürlük sunacak olan telefonda son zamanların modası çentik yer almıyor. Cihazın ön ve arka kısmı Gorilla Glass ile korunacak, kasa kalınlığı ise 10 mm civarında olması muhtemel.

BlackVeiw MAX1’de işlemci olarak içerisinde 8  adet Cortex-A53 çekirdeği bulunan Helio P23 yonga seti kullanılacak. 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı yer alacak telefonun bataryası ile toplam 5 saat boyunca projeksiyon olarak kullanılabilecek.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu