Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Küçük Paralarla Yapabileceğiniz Büyük İşler

istanbul temizlik şirketi
Küçük Paralarla Yapabileceğiniz Büyük İşler

Müze Gezin

Kendinize bir müze kart çıkarttırarak bulunduğunuz şehirlerdeki müzeleri ek bir para vermeden onunla gezebilir, kendinize kültürel bir gezi armağan edebilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz şehirlerin ücretsiz müze günlerini takip edebilirsiniz.

Bisiklet Turuna Çıkın

Yine bulunduğunuz şehirlerde bisiklet turuna çıkabileceğiniz sakin alanlar illaki vardır. Bisiklet sürmek hem çok keyifli hem de size sakinlik katacak bir aktivite. Eğer kendinize ait bisikletiniz yoksa bazı belediyelerde çok uygun bir fiyata bisiklet kiralayabiliyorsunuz.

Pazar Gezin

Pazarlarda züccaciyeden, kılık kıyafete kadar istediğiniz her şeyi bulabiliyorsunuz. İster gezin, fikir edinin. İsterseniz de yine uygun fiyata alışverişinizi yapın.

Piknik Yapın

Evde kendi istediğiniz yemekleri, içecekleri hazırlayın alın oturacağınız ufak bir örtü ve yayılın çimenlere. Doğanın tadını çıkarmak yapabileceğiniz en güzel aktivitelerden.

Yıldızları Seyredin

Serin yaz akşamlarında hem de bedavadan yapabileceğiniz bir şey. Yanınızda sevdiğiniz insanlar da varsa şehrin gürültüsünden uzak, bulutsuz bir havada gökyüzünü, kayan yıldızları izleyebilir dilerseniz sadece sohbet ederek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Film İzleyin

İllaki sinemaya gitmenize gerek yok. İnternet sitelerinden ya da üyeliğinizin bulunduğu herhangi bir uygulamadan açın istediğiniz filmi, yanınıza da alın cipsinizi, çikolatanızı. İster tek başınıza isterseniz sevdiğiniz birileriyle evinizde film izlemenin keyfini çıkarın.

Kitap/Dergi Okuyun

Yine ister evinizde ister dışarda sakince istediğiniz dergiyi ya da kitabı okuyup bilgilenin ya da hayal dünyanızın içinde yaşayın. Ayrıca çeşitlilik seviyorsanız ister yabancı ister türkçe içinde yüzlerce dergi ve gazete bulunduran dergilik uygulamasını indirerek tek bir ücret ödeyip istediğiniz dergiyi okuyabilirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu