Instagram takipçi satın al
Haberler

Kocaman Uçakta Tek Başına Uçtu

istanbul temizlik şirketi

Uçaktaki tek yolcu.

Uçaktaki tek yolcu.Habertürk

Glasgow’dan Girit Adası’na gitmek üzere 60 dolar fiyatla ekonomik sınıfı uçak bileti alan yazar Karon Grieve isimli kadın yolcu, 189 kişi kapasiteli uçakta tek kişi uçtu.

Jet2 isimli düşük fiyatlı bilet satan Britanya şirketi ile uçuş yapan 57 yaşındaki kadın yolcu, chech-in işlemi yaptığı sırada uçakta 3 yolcu olacağını öğrenmiş fakat diğer 2 yolcuda uçağa binmekten vazgeçmesi üzerine devasa uçakta tek başına uçuş yapıyor.

Yalnız yolculuk sırasında kabin ekibi onu en ön sırada  birinci sınıf bölüme oturtuyor ve first class olarak  ücretsiz ikramlarla harika bir deneyim yaşıyor. Uçuş devam ederken yolculara seslenen pilot kadına direk ismiyle hitap ediyor ve uçak hangi ülkelerden geçiyorsa hepsini söylüyor.

Ayrıca uçak indikten sonra bagaj için de hiç bekletilmiyor ve bavulunu uçaktan inerken direk alıyor. Yunanistan‘da turizm sezonu bittiği için böyle bir durum yaşandığı belirtilirken, uçak geri dönüşte 189 kişilik kontenjanın tamamı dolu olarak geri dönüyor.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu