Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Kayseri’de Kiralık Daireler

istanbul temizlik şirketi
Kayseri'de Kiralık Daireler

Sayfadan istediğiniz yerde ev bulmak için filtreleme seçeneğini kullanıp daire, şehir, oda sayısı, fiyat, metrekare bilgilerini girerek ulaşabiliyoruz. Detaylı arama butonundan gerekli bilgileri doldurarak da yine aynı işlemi yapıp aradığımız evi bulabiliriz. Açılan sayfada o şehirdeki evler ile ilgili yüzeysel bilgiyi edinebiliriz. Ancak üzerine tıkladığımızda ise genel özelliklerinin yanı sıra teknik ve sosyal özelliklere ulaşıp demografik bilgilerine grafiksel olarak da ulaşabiliyoruz. 

Örneğin; Talasta Kiralık Lüks Daire başlıklı linke tıkladığımızda evin hangi mevkinde olduğundan fiyatına ve 360 derecelik görünümünden haritadaki yerine kadar bir çok şeye ulaşabiliyoruz. Bunların yanı sıra evin büyüklüğüne, oda sayısına, binanın durumuna, kat sayısına, banyo sayısına ve depozito ücretine kadar bir çok bilgiyi elde edebiliyoruz. Ayrıca o bölgedeki konut fiyatlarına, o evin ortalama satış fiyatına, ve kaç yıl içerisinde ne kadar getirisi olacağına kadar öğrenebiliyoruz. Bölgede yaşayanların yaş ve eğitim dağılımlarını da öğrenebildiğimiz gibi bölgenin toplam nüfusu ve zingat bölge puanına dahi ulaşabiliyoruz. 

Evin görsellerini bile görebildiğimiz için kimi zaman gidip gezmeden bir de aciliyeti varsa tutabiliyoruz. Aynı şehirdeki diğer emlak ilanlarına da ulaşabildiğimiz için seçeneklerimizi rahat bir şekilde değerlendirebiliyoruz. Zingat.com’ un bir diğer avantajı da tüm şehir ya da o şehirlerdeki bölgeler ile ilgili aynı şekilde detaylı bilgilere ulaşabilmemiz ve gerektiğinde verilen telefon numaralarından yetkililere ulaşabilmemiz. Böylece kafamızda hiç bir soru işareti kalmadan hayalimizdeki evde oturabiliyoruz. Verilen ilanın yeni mi eski mi olduğunu da görebildiğimiz için ona göre de karar verebiliriz.

Tüm bunları öğrendikten sonra geriye sadece bütçemizi ayarlamak kalıyor. Bütçemizi de ayarladıktan sonra gerekirse evi gidip görmek sonrasında kiralamak ve mutlu mesut bir şekilde yaşamak kalıyor. Aynı emlak ofisinin diğer ilanlarına da ulaşabildiğimiz için şanslıyız. Aralarından beğendiklerimizde  birini kolay bir şekilde seçebiliyoruz. İlanları Zingat.com üzerinden inceleyebilirsiniz.

            

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu