Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Kadın Dizisi 44. Bölüm Özeti, Gelecek Bölümde Neler Olacak

istanbul temizlik şirketi
Kadın Dizisi 44. Bölüm Özeti, Gelecek Bölümde Neler Olacak

Kadın 44. bölümü ile izleyicileri ekranları başına kitledi. Yine aksiyon dolu olan bölümde Bahar zor anlar yaşadı. Şirin’in hain planıyla Sarp’ın evli ve çocuklu olduğunu öğrendi aynı zamanda çocuklarının okuldan kaçırıldığını da öğrendi.  

BAHAR GERÇEKLERİ ÖĞRENİR

Acı bir şekilde otel lobisinde Sarp’ın çocukları ve karısıyla mutluluğunu gören Bahar çocuklarını kaybetme korkusuyla kapıda bekleyen arabaya biner ve evine doğru yol alır. Yolculuk esnasında çok korkan ve sürekli ağlayan Bahar’ı hiç bir şey demeden evine yakın bir yerde bırakan araç hızlı ordan kaybolur. Bahar koşarak eve gider ve çocukların Arif’in kahvesinde oturduğunu görünce sinir boşalması yaşar ve ağlamaya devam eder. Arif’te önlem olarak mahallenin delikanlılarına talimat verir ve sokağa yabancı kimseyi almayın der. Bahar çocukları ile eve girince neler olduğunu anlatmasını ister Nisan’dan. Nisan birinin geldiğini ve babasının arkadaşı olduğunu söylediğini ve babasının onları beklediğini söylediğini iletir. Korku ve yaşadığı garip duygularla Nisan’a çok kızan ve bağıran Bahar daha sonra pişman olacaktır. Çocukları koruyan Arif Baharı sakinleştirmeye çalışır. Çocukları odasına götüren Ceyda onları sakinleştirmeye çalışır. Bahar’da başından geçenleri Arif’e anlatır ve ‘Sarp benim için bitti’ der. Bahar çocuklarına babalarının 2 çocuğunun olduğunu da söylemek zorunda kalır. Sevindi gibi görünen Doruk çocukları çok kıskanır. 

ŞİRİN ŞİRİNLİĞİNİ YAPTI YİNE!

Bu arada Hatice Şirin’in Suat’a sürekli Bahar hakkında bilgi verdiğini öğrenir ve deliye döner. Şirin her zaman ki Şirinliğini yaparak annesinin Sarp’ın parasını aldığını babasına söyler ve Enver deliye döner.

Bu arada Sarp Bahar ve çocuklara güvenli bir ev arar ve hiç birşeyden haberi olmadan Bahar’la haberleşmek için ona telefon gönderir.

SARP HER ŞEYİ ÖĞRENİR

Telefonun Sarp’tan geldiğine emin olmak isteyen Enver mektupta yazan numarayı arar ve Sarp’a Bahar’ın onunla buluşmaya diye gittiğini ancak karısı ve çocukları gördüğünü anlatır. Aynı zamanda çocukların okuldan kaçırıldığını da söyler. Duydukları karşısında şok olan Sarp bağlantıyı kurar ve Pırıl’ın işin içinde olduğunu anlar, tam Pırıl’a bağırırken Bahar’a gönderdiği güvenli telefondan Bahar onu arar ancak Sarp’ın telefonu açacak yüzü kalmamıştır. Sarp ve karısı şok olmuş bir şekilde kalırlar.

KADIN DİZİSİ 45. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Her hafta dizinin bir sonraki bölüm fragmanı yayınlanırken bu hafta gelecek haftaya dair hiç bir ipucu verilmedi. Çocuklar kaÇırılacak mı? Bahar Sarp’ı affedebilecek mi merakla bekliyoruz 😉

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu