Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

İstanbul Çekmeköy’de Askeri Helikopter Düştü! 4 Askerimiz Şehit Oldu

istanbul temizlik şirketi

İstanbul Çekmeköy’de Kirazlı Mahallesi’nde bir askeri helikopter site içerisine düştü. Kazanın ardından çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans olay yerine sev edildi. Kaza ile ilgili ilk belirlemelere göre 1  asker şehit olurken, 3 askerde yaralandı. Yaralı askerler Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği açıklandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada hastaneye kaldırılan 3 askerimizinde maalesef şehit olduğu bilgisi verildi. İl Sağlık Müdürlüğümüzden  aldığımız habere göre, maalesef 4 askerimiz şehit olmuştur. Milletimizin,  ordumuzun başı sağ olsun.” bilgisi verildi. 

Kazanın sebebi ile ilgili net bir açıklama yapılmadı fakat zorunlu iniş yapmaya çalıştığı sırada düştüğü açıklandı. Kazada helikopterin düştüğü bölgede başka kimse yaralanmadı. 

HELİKOPTERİN DÜŞTÜĞÜ YERDE YANGIN ÇIKTI

HELİKOPTERİN DÜŞTÜĞÜ YERDE YANGIN ÇIKTI

Helikopter kazasının meydana geldiği alanda jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik  önlemleri alırken, bazı askeri yetkililerin helikopterin enkazında incelemelerde  bulunduğu öğrenildi.

Sitenin etrafı emniyet şeridiyle kapatılırken, vatandaşların alandan  uzaklaşması için sık sık anons yapılıyor.

BAŞSAVCILIK, OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Başsavcılık, Çekmeköy’de bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma açtı. Soruşturma kapsamında, olayla ilgili inceleme yapmak üzere bir başsavcıvekili ile iki cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu