Instagram takipçi satın al
Haberler

İran’ın Şaşırtıcı İddiası Gündemde Bomba Etkisi Yarattı

istanbul temizlik şirketi
İran'ın Şaşırtıcı İddiası Gündemde Bomba Etkisi Yarattı

İran’ın başkenti Tahran’da İran ordusunun son 40 yıldaki gelişimiyle ilgili düzenlenen bir konferansa konuşmacı olarak katılan Pordastan, bölgede yeralan DEAŞ terör örgütü varlığıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bir sürelik durduğun ardından Irak’ın Dilaya vilayetinde tekrardan hareketlenmeye başlayan DEAŞ üyeleri olduğunu söyleyen Pordastan, bu bölgede yapılan terörle mücadele adımlarına ilişki olarak “Bugün 7 bin DEAŞ’lı  Suudi Arabistan ve BAE tarafından Afganistan’a yerleştirildi. Söz konusu ülkeler  oyun peşinde ve emperyalist güçler de sürekli olarak onlara takviye güç  gönderiyor.” iddiasında bulundu.

Özellike Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili hiddetli konuşan Pordastan, İran Kara Kuvvetlerinin kendi sınırlarında oluşabilecek herhangi bir tehdite karşı olarak, hiç ara vermeden sürekli olarak gözetleme yapıldığını ve hatta açıklamasının devamında “Eğer bize karşı bir saldırıda bulunmaya yeltenirlerse yok edici  cevabı alırlar. Ayrıca hava savunma birimlerimiz sınırları sürekli kontrol  ediyor, ülkemizin çıkarlarına karşı bir hareketlilik olursa askerlerimize ateş  açma yetkisi verildi.”  diyerek diğer ülkelere göz dağı verdi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu