Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

iPhone İOS Güncellemelerinin Kapatılması

istanbul temizlik şirketi

Apple’ın kusursuz tasarım olarak adlandırılan telefonu iPhone iOS 5 özelliğinin bulunması ile beraberinde cihazınızın güncelleme yapması iPhone kullanan birçok kişinin işini kolaylaştırmaktadır. Telefonunuzun bu özelliğinden dolayı güncelleme yapması kimimizin işini kolaylaştırırken kimimizin de güncelleme durumu canını sıkmaktadır. Özellikle de Jailbreak bekleyenler için bu durum bir hayli can sıkıcı olmaktadır. Telefonunuzu güncellemelere kapatabilirsiniz. Eğer güncellemeleri kapatmayı bilmiyorsanız size vereceğimiz bilgileri adım adım takip ederek telefonunuzun iOS güncellemelerini kapatabilirsiniz. Güncellemeleri kapatmak, emin olun tahmininizden daha az vaktinizi alacaktır. Peki, güncellemeleri nasıl kapatacaksınız?

iOS güncelleme kapatma;

İlk olarak telefonunuzun ana menüsünden Safariyi açınız. Ardından Safarinin adres boşluğuna vereceğimiz linki yazın. Link; hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig. Bu işlemi yerine getirdikten sonra sizden istenilen profil yükleme işlemini adımları takip ederek yükleyiniz. Yüklemeyi gerçekleştirdikten sonra cihazınızı kapatıp yeniden açmanız gerekmektedir. Cihazınız açıldığında ana menüye girerek ayarlar bölümünden, genele tıklayarak yazılım güncellemelerini seçin ve karşınıza çıkan yeni güncellemeleri kontrol edin. Eğer güncel olduğu uyarısını aldıysanız bu uyarıyı İOS bütün versiyonlarında karşılaşabilirsiniz. Bunun nedeni ise yüklemiş olduğunuz profilin kaydedilmesidir. Telefonunuz birçok şeyi kaydettiği gibi profilinizi de tvOS beta programına kaydetmektedir. Eğer cihazınız tvOS ile alakalı bir güncelleme yaparsa bu uyarıyı vermeyecektir. İOS güncellemelerinizi tekrardan açmak istiyorsanız yüklenmiş olan profilinizi silerek cihazınızı kapatıp yeniden geri açarsanız İOS güncellemenizi açmış olursunuz.

iPhone İOS Güncellemelerinin Kapatılması

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu