Instagram takipçi satın al
Haberlerİlginç Haberler

İlluminati ve Bir Çok Olay Hakkında Bilgi Veren İlluminati Kartları

istanbul temizlik şirketi

İlluminati Kartlarının Detaylı İncelemesi ve işaret ettiği gerçekler.

İlluminati (mason sisteminin oluşturduğu kol/mezhep’lerden biri) haçlı seferlerine kadar giden bir tarihe sahip. Bu oldukça katı ve gizli topluluk yüz yıllardır bize farkettirmeden yavaş yavaş kendi istedikleri dünya düzenini oluşturmaya çalışıyorlar. Amaç Baphomet (Deccal de diyebiliriz)’in dünyaya gelip, bizi ele geçirmesi. Bu savaş Adem’in yaratılışından, şeytanın ilk isyanından beri var. Biz farkında değildik.

Ama son yıllarda artık bu gizli yapısını bir yana bırakan örgüt, kendisini bilerek ve isteyerek deşifre etmeye başladı. Amaç insanların gözünde iki algı oluşturmak; 

1-) Bunlar yalan inanmayın, takip etmeyin ve bırakın istediklerini yapsınlar.

2-) Bunlar çok güçlü başa çıkamayız algısı.

Tüm bunlarla beraber örgüt (bence) kendi gücünü ve kendini deşifre etme arzusunu gerçekleştirmek için bir oyun kartı serisi çıkarmıştı. (Halen satılıyor Amazon’da bulabilirsiniz)

Bu kartlar örgütün planları ve ileride dünyada neler yaşanacağı ile ilgili. İşte gerçekleşen ve gerçekleşmesi beklenen bazı kartlar:

İkiz Kulelerin ve Pentagon’un Vurulması

İkiz Kulelerin ve Pentagon’un Vurulması

En bariz örnekle başlayalım: İkiz kulelerin vurulması! Kartın başlığı “Terörist Saldırısı” ve üzerinde yazan şu: Bu kartı kontrolünüz altında bulunan bir şiddet grubuna +10 güç ya da +10 direnç vermek için kullanın. Günümüzde artık ikiz kulelerin bizzat ABD tarafından yıkıldığı bilinmekte. Bunu da Müslüman terörist gruplarını güçlü göstererek, ortadoğuyu işgal etmenin altyapısını hazırlamak için yapmıştır. Tıpkı kartta bahsettiği gibi.

Tsunami Felaketi

Tsunami Felaketi

Endonezya’da 2004 yılında depreme bağlı olarak dev bir tsunami oluştu. Şehir sular altında kaldı yüzlerce insan hayatını kaybetti. ABD’nin HAARP silahı ile yapay depremler oluşturabildiğini söylemiştik. Bu felaket de onun eseridir. Kartın üzerinde: “Felaket. Bu kart bir kıyı bölgesini hemen yok etmek için kullanılır.” yazmakta.

Japonya Depremi

Japonya Depremi

Sıra geldi HAARP silahının başka bir marifetine. Japonya 2011 senesinde büyük bir deprem felaketi yaşadı. Ekonomisi büyük zarar gördü. Japonya’nın teknoloji konusunda Amerika’nın en büyük rakibi olduğunu düşünürsek, bu depremin Amerika tarafından oluşturulmasına şaşmamak lazım. Ayrıca deprem felaketinden sonra bir de nükleer kaza yaşanacaktı ama Amerika bu konuda başarısız oldu. Kartın üzerinde: Birleşik felaket, bu kartı aynı yerde peşpeşe iki felaket oluşturmak için kullanabilirsiniz yazmakta. Çizimdeki insanların çekik gözlü olduklarına dikkat edin. Ayrıca yıkılan saat kulesi de tokyo wako saat kulesidir. Saat kulesinde saat 11 ve 3′ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11/03/2011

Ekonomik Kriz

Ekonomik Kriz

Kartlarda bu olayı “Market Manipulation (Pazar Manipülasyonu)” ve “Currency Speculation (Para Birimi Spekülasyonu)” şeklinde görmekteyiz.

Ortadoğu İsyanları

Ortadoğu İsyanları

Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol edildiğini artık herkes görebiliyordur. Aşağıdaki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel Arap evi. Kartta yazan da şu: Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın. İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz. Bugün Libya ve diğer Arap ülkelerinde olan olayın aynısı.

Akıl Kontrol Edici Uydu

Akıl Kontrol Edici Uydu

Gelecek ile ilgili İlluminati senaryoları

Buradan sonraki kartların gelecekte olacak olayları anlattığı belirtilmektedir. Gerçek olur mu bilinmez ama bu tarikat üyeleri ve onların elinde olan güçler göz önüne alındığında insanı gelecekle ilgili kuşkulandırmaya yetiyor.

Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü

Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü

Ölülerin Yeniden Dirilmesi

Ölülerin Yeniden Dirilmesi

Wikileaks’in kurucusu olan Julian Assange’ın Öldürülmesi

Wikileaks’in kurucusu olan Julian Assange’ın Öldürülmesi

Yeni nesil Cyborg Askerlerin ortaya çıkması

Yeni nesil Cyborg Askerlerin ortaya çıkması

İnsanların rahatlıkla klonlanabilmesi

İnsanların rahatlıkla klonlanabilmesi

Sadece insan etiyle beslenen bakteriler

Sadece insan etiyle beslenen bakteriler

Şiddetli Meteor Saldırısı

Şiddetli Meteor Saldırısı

Artık Beklenen 3. Dünya Savaşı

Artık Beklenen 3. Dünya Savaşı

ABD Başkan adayı Hillary Clinton

ABD Başkan adayı Hillary Clinton

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu