Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

İlk Kablosuz Dizüstü Bilgisayar

istanbul temizlik şirketi
İlk Kablosuz Dizüstü Bilgisayar

Çalışmak için Latitude 7825‘in kablosuz şarj klavyesinin yanı sıra kablosuz şarj yeleğine de ihtiyacınız olacak ve bu şarj yuvası, Latitude 7825’in temelinde $ 1,200 fiyat etiketi üzerine 550 dolar karşılığında ayrı ayrı satılmaktadır. Kablosuz şarjlı akıllı telefonlarıyla özdeş bir konsepte sahip bir bilgisayar tasarımı olarak karşımıza çıkıyor. Kablosuz olarak şarj olan bir dizüstü bilgisayarın faydaları çok fazla değil aslında. Ama bu aşamada bir kolaylık. Kablosuz şarj yastığı nerede olursa olsun dizüstü bilgisayarı şarj etmenizi sağlıyor. Kablosuz şarjla bir şarj kablosu almak için dolaşmanıza gerek kalmıyor. Bununla birlikte, kablosuz şarj yastığı halen bir kablo prizine bağlanmalıdır.

İlk Kablosuz Dizüstü Bilgisayar

Dell, kullandığı kablosuz şarj teknolojisi, manyetizma içerdiğinden, bir metal yüzey üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. Kablosuz şarj tabanını metal bir yüzeyde kullanmak isterseniz, metalik olmayan bir şeyin üstünde kullanmanız gerekiyor. 

Dell Latitude 7285 Teknik Özellikleri

Kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra Dell’in yeni Latitude 7285’ini ister tablet ister laptop olarak kullanabilirsiniz. Ne yazık ki Microsoft Yüzey İşlemi Pro’su gibi 250 $ bedelinde kablosuz şarjlı yastığını satın almanız gerekiyor. 12 inç ekran, Core i5 işlemci, 8GB RAM ve 12GB hızlı SSD depolama birimiyle geliyor.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu