Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Google’dan iPhone XS’e Gönderme Yapan Paylaşım

istanbul temizlik şirketi
Google’dan iPhone XS'e Gönderme Yapan Paylaşım

Geçtiğimiz haftalarda Google’da pazarlama yöneticisi olarak görev yaan Marvin Chow, kendi sosyal medya hesabından Google Pixel 3 ile iPhone X ile çekilmiş fotoğrafları paylaştı ve gece çekim fotoğraflarını kıyasladı.  

Paylaşılan fotoğraflarda Pixel 3 le çekilen fotoğrafta her şey net bir şekilde gözükürken, iPhone ile çekilen fotoğrafta ise çok karanlık ve detaylar gözükmüyor. Bu paylaşıma çok ben zer bir paylaşım bu sefer Google resmi Twitter hesabından yapıldı.

Cihazların çekim anındaki fotoğrafları da paylaşıldı

Çekim fotoğrafları için bir göl evi seçilmiş ve çekilen fotoğraflar Gif olarak düzenlenmiş olan görselde çekilen fotoğraflarda önce Phone X ve daha sonra Pixel 3 marka akıllı telefonlarla çekildiği gösteriliyor. Adına Phone X denen cihaz ile çekilen fotoğrafın alt kısmında küçük yazılarla iPhone XS olarak belirtilmiş. Google tarafından geliştirilen Night Sight gece çekim özelliği ile çekilen fotoğrafta ise Pixel 3 olarak belirtiliyor. İki fotoğraf arasındaki farklara baktığımızda ise iPhone XS ile çekilen fotoğraflar oldukça karanlık gözükürken, Pixel 3 ile çekilen fotoğraflarda bir çok detay gözüküyor.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu