Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

General Mobile Yapay Zekalı Kişisel Asistanını Duyurdu

istanbul temizlik şirketi
General Mobile Yapay Zekalı Kişisel Asistanını Duyurdu

Türk akıllı telefon üretim firması olan General Mobile de çağa ayak uydurma peşinde. Bu çalışmalar doğrultusunda şirket, kendisi tasarlamış olduğu yapay zekalı kişisel asistanını duyurdu. Şuan hala ARGE aşamasında olan asistanın yakın zamanda kullanıcıların hizmetine sunulması bekleniyor.

Gelişmiş Özelliklerle Donatılıyor

General Mobile tarafından üretilen yapay zekalı asistan gelişmiş özelliklerle donatılmaya devam ediliyor. Diğer asistan uygulamalarına kıyasla daha samimi bir dille yanıtlar verecek şekilde tasarlanan asistanın kullanıcıları daha memnun etmesi beklenmekte. Öncelikli olarak Türk kullanıcıların kullanması için tasarlanan bu asistan adeta bir Türk gibi olacak.

Kişisel asistan şuan için General Mobile firması ve cihazları hakkında bilgi verebiliyor. Başlangıç komutu olarak ‘’General Mobile ile konuş’’ dendiği taktirde aktif olan asistan, sonrasında kullanıcıyı dinleme eylemine başlıyor. Kullanıcının sormuş olduğu soruya veya yapmasını istediği eylemi de anında gerçekleştiren asistan şuan için hızlı bir şekilde öğrenmekte.

Diğer asistan uygulamalarına kıyasla daha eğlenceli bir dille konuşacak şekilde tasarlanan asistan, bu sayede kullanıcılarına bir robotla değil de arkadaşıyla konuşuyormuş hissi verecek. Buna ek olarak da yerli telefon üreticisi olan General Mobile şirketinin Türkçeye hakim bir asistan çıkaracak olması da ülkemiz açısından gayet mutluluk verici bir durum. Kişisel asistana karşı yorumlar şuan için gayet olumlu. Bu olumlu yorumlar da şirketin bu konuya odaklanmasını arttıracaktır.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu