Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Geçici Dövme Nasıl Uygulanır: Flash Tattoo

istanbul temizlik şirketi

Dövme ilgi çekici görünür. Ancak kalıcı dövme yaptırmayı çoğu kimse cesaret edemez. Gerçek dövme yapılırken ki canınızın yanmasının yanı sıra yıllar içinde zevk ve beğenileriniz değişebilir, yaptırmış olduğunuz dövmeden sıkılabilirsiniz. Kalıcı olduğu için de bunun bir geri dönüşü yoktur. Son zamanlarda hem dövme yaptırmak isteyip hem de sıkıldığınızda dövme modelini tamamen çıkarabileceğiniz ya da değiştirebileceğiniz flash tattoo yani geçici dövmeler bir hayli trend olmuş durumda. Tercih edilmeleri için de bir sürü sebep var. Flash Tattoo’ları satın alıp kendiniz uygulayabilirsiniz. Eskiden çikletlerin içinden çıkan dövmelere benziyor. Altın ve siyah rengi kombinasyonları ile çok şık duruyor.

Almış olduğunuz flash tattolardan beğenmiş olduğunuz modeli makas yardımı ile kesin. Üzerindeki koruyucu bandı çıkarın. Dövmeyi istediğiniz vücut bölgenize yapıştırın.  İster üzerine sprey ile su sıkın isterseniz nemli bir bez ya da ıslak süngeri 20 saniye kadar yapıştırdığınız kâğıdın üzerinde bekletin. Devamında kâğıdı kaldırın. Dövmeniz cildinize yapışmış olacaktır. Dövme işlemini uygularken vücudunuzun nemli, kremli, ıslak ya da yağlı olmadığından emin olun. Yoksa dövme tamamıyla yapışmayacaktır. Çıkarmak istediğinizde duşta ılık su ile keseleyebilir ya da ovalayabilirsiniz. Geçici dövmeler zahmetsizce çıkabiliyorlar. Banyoya girdiğinizde üzerinden su akabilir. Çıkmasını istemiyorsanız ovalamayın. Ovalamamak dövmenizin ömrünü uzatacaktır. Artık kolayca geçici dövme nasıl uygulanır ve çıkartılır biliyorsunuz.

Geçici Dövme Nasıl Uygulanır: Flash Tattoo

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu