Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Game of Thrones’un 8. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi

Şimdiye kadar yapılmış en popüler ve en çok izlenen dizi olan Game of Thrones 8. ve son sezonuyla ekranlara veda edecek. Dizinin son sezonunun ne zaman yayınlanacağı resmi olarak yayınlanan fragmanla belli oldu.

Game Of Thrones 8. Sezon yayın tarihi 14 Nisan

Resmi Twitter hesabından yapılan duyuru ile Game of Thrones 8. sezon 1. bölümü 14 Nisan 2019 tarihinde yayınlanacağı belli oldu. Final sezonunun sloganı ise For The Throne (Taht için) olduğu ortaya çıktı.  Duyuru yaptıkları sırada paylaşılan fragman ise çok kısa sürede 6.5 milyon kişi tarafından izlendi.

Game of Thrones'un 8. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

Game of Thrones 8. sezonu 6 bölümde tamamlanacak. Final sezonunun ilk 5 bölümü Miguel Sapochnik ve David Nutter yönetilirken, final bölümü ise dizinin yaratıcıları  David Benioff ve D.B. Weiss tarafından yönetildi. 

İlk bölümü 17 Nisan 2011 tarihinde yayınlanan dizi her sezonunda az bölüm yer alsa da dünyanın en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başardı. Dizinin her bölümünde ne olacağının belli olmaması, her an bir başrol oyuncusunun ölebileceği dizinin en sevilen yanlarından birisi oldu.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu