Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Game of Thrones 8. sezon ilk iki bölümünün süresi belli oldu

istanbul temizlik şirketi
Game of Thrones 8. sezon ilk iki bölümünün süresi belli oldu

Yayınlanmasına 1 ay kadar zaman kalan ve dünyanın büyük kısmında merakla beklenen Game of Thrones dizisinin final sezonuyla ilgili bir çok detay ortaya çıkmaya devam ediyor. Dizinin yapımcısı HBO tarafından paylaşılan son bilgilere göre dizinin yeni sezonunun ilk iki bölümünün kaç dakika olacağı ortaya çıktı.

HBO resmi sitesi üzerinden paylaşılan bilgilerde Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm 54 dakika uzunluğunda, ikinci bölüm de 58 dakika uzunluğunda olacağı açıklandı. Geçen yıllara baktığımızda dizinin genel yayın süresiyle ilgili bir değişiklik olmadığı görülüyor. 

Fakat daha önce yapılan açıklamalarda final sezonunun bölümlerinin önceki sezonlardan çok daha uzun olacağı söylenmişti. İlk iki bölüm dizi hayranların azda olsa bir hayal kırıklığına sebep olurken, sonraki dört bölümde bunun telafi edileceği düşünülüyor.  Zira daha önce sızdırılan bilgiler arasında dizinin ilk iki bölümünün 60 dk, son dört bölümünün ise 80 dakika olacağı söylenmişti.

14 Nisan tarihinde başlayacak olan Game of Thrones final sezonu, 6 bölümden oluşacak ve büyük ihtimalle televizyon tarihinin en çok izlenen bölümü, sezonu vs. bütün rekorları kıracak. 

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu