Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Fenerbahçeli eski futbolcu Stoch, PAOK’a geri döndü

istanbul temizlik şirketi
Fenerbahçeli eski futbolcu Stoch, PAOK'a geri döndü

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Miroslav Stoch iki yıldır forma giydiği Slavia Prag takımından ayrılarak bir dönem kiralık olarak forma giydiği PAOK‘a transfer oldu.

Konuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından duyuran Slavia Prag başkanı Jaroslav Tvrdik transferi “Beklenmeyen bir transfer oldu ama oyuncunun böyle bir değişikliğe ihtiyacı vardı. Ciddi kişisel sebeplerden dolayı takımdan ayrıldı ve PAOK’a transfer oldu.”  ifadeleriyle duyurdu.

STOCH’UN TANSFER ÜCRETİ 1.5 MİLYON EURO

Sporx’te yayınlanan habere göre; Slavia Prag takımında başarılı iki sezon geçiren 29 yaşındaki Stoch, 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle PAOK’a tranfer oldu.

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla tranfer ettiği fakat bir türlü istenen seviyeye gelemeyen oyuncu 2017 yılında 1 milyon euro karşılığında Slavia Prag takımına transfer olmuştu. Burada oynadığı 49 karşılaşmada 14 gol atarken, 13’de asist yaptı ve eski günlerine dönüş sinyali verdi. 

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu