Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

Fear Effect: Reinvented Oyun İncelemesi

istanbul temizlik şirketi
Fear Effect: Reinvented Oyun İncelemesi

Fear Effect: Reinvented,ilk oyunun tamamen baştan yapılan, baştan yorumlanan bir versiyonu, öyle alelade bir Remastered değil. Cel-shading teknolojisini ilk kullanan oyunlardan birisi olan Fear Effect, yerinde aksiyonu ve son derece iddialı hikayesiyle kendi döneminin en iyi aksiyon macera oyunlarından biriydi. Oyunda tıpkı bir ilk dönem Parasite Eve oyunu gibi sabit kameralardan üç farklı karakteri yönetiyor ve iki elimizdeki silahı iki farklı hedefe yönlendirip aynı anda birden çok düşmanı etkisiz hale getirebiliyorduk. 

Fear Effect: Reinvented Oyun İncelemesi

Neticede yeni nesilden çoğu kişinin bu güzellikle tanışmadığını da düşünürsek, Fear Effect: Sedna’yı da geliştiren Sushee’nin oyunu tamamen baştan yaratması, bu seneki sönük Gamescom’un en güzel haberlerinden biri oldu. 2018 yılında tüm güncel platformlar için piyasaya çıkması beklenen Fear Effect: Reinvented sizi bilmem ama benim için Final Fantasy VII kadar büyük bir olay. Umuyorum oyunu ciddi anlamda zorlaştıran hantal kontrollere de bir el atmış olsunlar zira bu durum oyunu bazen üstesinden gelinmeyecek kadar zorlaştırıyordu. 

Fear Effect: Reinvented Çıkış Tarihi

PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için yayınlanacak olan oyunun çıkış tarihi ise 2018 yılı içerisinde olacak. Henüz net bir tarih yok.

Fear Effect Reinvented Official Teaser Trailer

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu