Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Evde Tasarruf Etmenizi Sağlayacak Küçük İpuçları

istanbul temizlik şirketi

1.Tasarruflu Ampul

Yeri gediğinde unutulup sabaha kadar yanan ampuller elektrik faturasının kolay yoldan şişmesini sağlayan aletlerdir. Yeni çıkan tasarruflu ampuller ile isterse ışık sabaha kadar açık kalsın %60’a varan bir tasarruf kazanmış olursunuz.

Evde Tasarruf Etmenizi Sağlayacak Küçük İpuçları

2.Elektrik Prizleri

Unutulan elektrik prizleri de tasarrufun baş düşmanları arasındadır.Hele birde o prizin ucunda elektrikli bir alet varsa sizin haberini olmadan faturanız yavaş yavaş katlanmaktadır. Bunun önüne geçmek için evden çıkarken boştaki prizleri fişten çekmeniz veya direk prizden çekmek ay sonunda yüzünüzü güldürür.

Evde Tasarruf Etmenizi Sağlayacak Küçük İpuçları

3.Mutfak Giderleri

Yarın yokmuşcasına yapılan mutfak alışverişleri ve sonrasında çöp poşetinin bozulan gıdalar ile dolması hem israf hem de ev ekonomisine ciddi zarar vermektedir. En ucuz meyve veya sebzenin 3TL olduğu günümüzde mutfak harcamasına dikkat etmek yine yüzünüzün gülmesine destek olurken cüzdanınızın zayıflamasına da engel olur.

Evde Tasarruf Etmenizi Sağlayacak Küçük İpuçları

4.Su Arıtıcısı

Hazır mutfak giderlerinden bahsetmişken mutfak ile ilgili enbüyük tasarruflardan biri de su arıtma cihazlarıdır. En ucuz damacana 10 TLbunu haftalık olarak en az iki kez alsanız bile aylık 60TL  masrafını oluyor. Bunun yerine su artma cihazıtercih etmeniz hem doğal kaynaklara zarar vermemiş olursunuz hem de ekonominizeciddi katkı sağlamış olursunuz. 

Evde Tasarruf Etmenizi Sağlayacak Küçük İpuçları

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu