Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Erkekler Takım Elbise Giyerken Nelere Dikkat Etmeli

istanbul temizlik şirketi

Takım elbisenin şıklığı malum. Pek bir hoş duruyor. Ama yanlışsız giyene elbette. Söz konusu takım olunca basit iş kravat, gömlek,ceket ve pantolondan ibaret değil maalesef. Aslında iyi ki de değil. Biraz detay biraz ayrıntı takım elbisenin havası değişiveriyor. Çoğu erkek vücudunu tanımıyor. Ve takım elbise seçerken birden fazla yanlışa düşüyor. Bu da takım elbisenin vermesi gereken havayı vermiyor ve giydiğiniz elbise standartlaşıyor.Ayırt edilmiyor. Öncelikle bir takım elbise alırken omuzlarınızda çukurluklar oluşmamalı. Omuzlarınızda oluşan çukurlar ben sizin bedeninize göre değilim diyordur. 

Ceketlerinizin düğmelerinden sadece orta düğmeleri iliklemelisiniz. Şık bir görünüm sağlayacaktır. Eğer kruvaze bir ceket tercih ettiyseniz,kruvaze ceketinizin en alt düğmesini her zaman açık bırakmalısınız. Takım elbiselerde çizgili takım elbiseler tercih etmek isteyebilirsiniz. Takım elbisenizin çizgisinin enine değil de boyuna çizgiler olmasına dikkat edin ve çizgilerinde incecik çizgiler olmasına özen göstermelisiniz. Pantolon bedeninizde emin olamıyorsanız pantolon belinize bir parmağınızın rahatlıkla girebileceği genişlikte olmalıdır. Son yılların en trend ceket yakası modeli çentikli ince yakalar. Takım elbisenize bir tamamlayıcı arıyorsanız da kesinlikle bir de onu yelek ile denemelisiniz. Oturduğunuz zaman kesinlikle takım elbisenizi düğmelemeyin ve mümkün olduğunca koyu renk takım elbiseler edinin. Kravatınız her zaman takımınızdan daha koyu renkte olmalıdır. Kravat boyunuz kemerinize değmemeli.

Erkekler Takım Elbise Giyerken Nelere Dikkat Etmeli

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu