Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Enes Batur, “Aylık Kazancın Ne Kadar?” Sorusuna Yanıt Verdi

istanbul temizlik şirketi

CNN TÜRK kanalında yayınlanan 40 programında Buket Aydın’ın konuğu Türkiye’nin en ünlü Youtuberlarından Enes Batur oldu, sorulan sorulara içtenlikle ecvap veren Enes Batur, “aylık kazancınız ne kadar?” sorusuna “”Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de.” diyerek cevap verdi. Daha sonra kazandığı parayı diğer insanlarında Youtube üzerinden nasıl kazabileceğinin sırrını açıklayarak “İyi bir iş yaptığınız zaman zaten ön plana çıkıyorsunuz.” diye ekledi.

“PARA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL”

"PARA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL"

Youtube kanalında ki 9.2 milyon takipçiyle Türkiye’nin en çok abonesine sahip Youtuber’ı Enes Batur, programın devamında Buket Aydın’ın “Sinema mı internet mi daha karlı, Youtube’dan ne kadar para kazanılıyor? Enes Batur’un aylık kazancı ne kadar?” sorusunu cevaplayarak, “Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de. Çünkü şöyle bir düşüncem var; insanların benim kazandığım paraya göre nitelendirmesini istemiyorum. Çünkü ben insanları ona göre nitelendirmiyorum. Ve çoğu insan, insanların kazandığı paraya göre değer veriyor. Bunu istemiyorum, ben olduğum için Enes Batur olduğum için değer verilsin. Yaptığım işlere göre değer verilsin. Bu, bu kadar kazanıyor diye değer verilmesin. O yüzden hiçbir yerde de söylemeyeceğim. Beni yalan makinesine bağladılar. ‘Bu işte senin için para önemli mi?’ dediler. ‘Hayır’ dedim. Yalan makinesi dedi ki ‘Enes Batur doğru söylüyor.’ Önemli değil benim için para. Ona dikkat etmediğim için ‘Sinema mı daha karlı Youtube mu daha karlı?’ demiyorum. Çünkü eğer sinema filmini parasız bir şekilde yapabilme imkanım olsa herkes izlesin diye gider Youtube’a koyardım” dedi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu