Instagram takipçi satın al
EğitimHaberlerListeler

Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi

istanbul temizlik şirketi
Emre Aşık çocukların velayetini aldı! Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi

Ünlü futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç 6 yıllık evliliklerini bitirmek istediler ancak anlaşamadıkları için çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Geçtiğimiz gün çocuğunun bakıcısı tarafından darp edildiği iddiasıyla Emre Aşık, 6 yıllık eşi Yağmur Sarnıç’a üç çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtı ve ara karar ile çocukların velayetini tekrar geri aldı.

Cengiz Semercioğlu’nun programında yer alan habere göre; Emre Aşık’ın yaptığı araştırmalarda çocukların darp edilmiş fotoğraflarını mahkemeye verdi. Mahkeme ise ara kararla çocukların velayetini Yağmur Sarnıç’tan alıp baba Emre Aşık’a verdi. Davayı kaybeden Yağmur Sarnıç ise çocuklarını baba Aşık’a teslim ederken sinir krizi geçirdi. 

Pedagog ve polis ekipleri eşliğinde çocuklar anne Yağmur Sarnıç’tan alındı. Çocuklarını vermek istemeyen Sarnıç, sinir krizi geçirdi.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu