Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Eljif Elmas Transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu

istanbul temizlik şirketi
Eljif Elmas Transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe’de başarılı bir sezon geçirmesinin ardından özellikle İtalyan basınında transferiyle ilgili bir çok haber yapılan genç futbolcu Eljif Elmas, havalimanında bu konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Eljif Elmas, takımının Düzce Topuk Yaylası’nda devam ettiği kampa katılmak için Türkiye’ye geldi. Hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili açıklamada yapan Elmas, “Ben de bir şey bilmiyorum. Bilgim yok. Kampa katılmak için geldim” dedi.

“TRANSFERİM İLE İLGİLİ BİLGİM YOK”

Fenerbahçe’de bu sezon 29 maça çıkan ve bu maçlarda 4 gol atmayı başaran genç futbolcu ile ilgili olarak hem ülkemiz basınında hemde İtalyan basınında bir çok transfer haberi çıkıyor ve bu haberler içerisinde en çok öne çıkan takım ise İtalya Serie A ekiplerinde Napoli oldu. 

Bir süredir tatilde olan ve Fenerbahçe’nin Düzce Topuk Yaylasındaki kampına katılmak için Makedonya’dan gelen Eljif Elmas, İstanbul Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlardı. Napoliye transferi ile ilgi bir soruya “Ben de bir şey bilmiyorum. Bilgim yok. Kampa katılmak için geldim”  cevabını verdi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu