Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Ekrem İmamoğlu koltuğu ortaokul öğrencisine devretti

istanbul temizlik şirketi
Ekrem İmamoğlu koltuğu ortaokul öğrencisine devretti

Mazbatasını seçimlerden uzun bir süre sonra ancak alabilen CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle Belediye Başkanı koltuğunu ortaokul öğrencisine devretti. İstanbul’un farklı ilçelerinden bir araya gelen birçok öğrenci ve öğretmen ile konuşan Ekrem İmamoğlu, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Makam koltuğuna oturan Zekai Dede İmam Hatip Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Halil Efe Kaya, çocukların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için çevre temizliğine hassasiyet göstereceklerini, çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak içinde kentin dört bir yanına kültür sanat merkezlerinin açacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni sahip olan Ekrem İmamoğlu, tüm şehri çocuklar için daha uygun bir hale getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacağını belirtti.

Konuşmalar yaptıktan sonra özel kalem müdürünü arayan Halil Efe Kaya, Eyüpsultan’da yapılması beklenen parklarla ilgili raporu hafta başı makamında beklediğini söyledi. Ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Halil Efe Kaya’ya ilk icraatı ve ileride ne olmak istediği hakkında birkaç soru soruldu. Kaya, “Eyüpsultan’da yıkım kararı çıkmış bir okul var. Zekai Dede İmam Hatip Ortaokulu. Bu okulun yapımına katkı sunmak istiyoruz. İleride de öğretmen olmak istiyorum” şeklinde açıklamalar yaptı.

Toplanan belediye meclisinde tüm çocuklara yönelik bir konuşma yapan Ekrem İmamoğlu, hepsinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını belirtti.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu