Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Ejder Yalçın zırhlısının yeni modeli 14. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı‘nda tanıtılacak

istanbul temizlik şirketi
Ejder Yalçın zırhlısının yeni modeli 14. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı‘nda tanıtılacak

Türk Savunma Sanayisi alanında önemli bir gelişme olan ve Nurol Makina tarafından üretilen Ejder Yalçın’ın yeni modeli yakında görücüye çıkacak. Ejder Yalçın’ın yeni ambulans modelinin TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirilecek 14. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.

Aracın 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında 14. Uluslararası Savunma Sanayi forumunda tanıtılması ve büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Teknolojik birçok aletle donatılan Ejder Yalçın’ın ambulans modeli, yaralı askerleri çatışma esnasında veya sonrasında tehlikeli alandan güvenle çıkarmak amacıyla tasarlandı. Sahip olduğu zırh sayesinde birçok kurşun ve patlama etkisinden rahatça sıyrılabilen zırhlı ambulans modeli şimdiden birçok yabancı şirketin ilgisini çekmiş durumda. 

Nurol Makina ve Sanayi AŞ Genel Müdür Yardımcısı Anıl Karel şu şekilde açıklama yaptı:

“Koruma seviyesi, mobilite ve faydalı yük taşıma kapasitesi ile sınıfının lideri konumunda bulunan Ejder Yalçın’ın farklı konfigürasyonları arasında Patlayıcı İmha Aracı, Hava Savunma Aracı, Komuta-Kontrol Aracı, Muharebe Aracı, KBRN Keşif Aracı, Personel Taşıyıcı, Mayın/El Yapımı Patlayıcı Tespit-İmha Aracı, Zırhlı Ambulans ve Sınır Gözetleme ve Güvenlik Aracı yer alıyor. Uluslararası kullanıcıları ile imzaladığımız sözleşmeler doğrultusunda, aracın farklı konfigürasyonları ile ilgili çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Ejder Yalçın da zırhlı ambulans versiyonu ile dünyanın tercihi olmaya devam edecek.”

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu