Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Dokunarak Duvarların Rengini Değiştirebileceksiniz

istanbul temizlik şirketi
Dokunarak Duvarların Rengini Değiştirebileceksiniz

Geliştirilen yeni teknolojilerin büyük bir kısmının artık nesnelerin interneti üzerine yapıldığını görmekteyiz.  Hızla gelişen bu sektör sayesinde artık daha önceden hayal edilebilecek şeyler şimdilerde ise hayatımızın içerisinde yer almaya başladı.

CES 2018 fuarının en dikkat çeken firmalarından birisi olan NanoLeaf, nesnelerin interneti üzerine bir çok proje geliştirdi ve bunların içerisinde sadece kullanım kolaylığı sağlayan ürünler değil, ev dekorasyonunda bile yenilikler sağlayacağını gösteriyor.

Tek dokunuşla renk değiştirebilen duvarlar

Fuarın en göze çarpan teknolojilerinden birisi ise adeta bir duvar kağıdı gibi bir birine eklenmesiyle odanızın  duvarını renklendiren ışık panelleri oldu. Kare şeklindeki bu paneller bir çok farklı şekilde kullanılabiliyor.

Dokunmatik yüzeye sahip olan kare şeklindeki ışıklı panellerle kaplanan duvarlara, dokunarak, sürükleyerek veya basılı tutatarak bir çok farklı fonksiyon gerçekleştirilebiliyor. Duvarın renklerini istediğiniz gibi değiştrebilirsiniz, veya kapatıp açabilirsiniz, parlaklık ayarını değiştirebilirsiniz

Merkezi bir istasyon tarafından kotrol edilen panellerden, bir istasyona istereniz bin taneye kadar panel bağlamak mümkün. Ayrıca hareket sensörüne de sahip olan bu istasyonlar sayesinde odaya biri girdiğinde veya yürüdüğünde duvarlar ayarlanan renkleri alıyorlar.

Henüz fiyatı açıklanmayanan ürün yılın ortalarına doğru perakende satışına başlanacak.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu