Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Diriliş Osman dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

istanbul temizlik şirketi

Geçtiğimiz sezon final yapana kadar TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul dizisinin finaliyle birlikte devam dizisi niteliğinde olan ve Ertuğrul Bey’in oğlu olan Osman Bey’in hayatı ve Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarının anlatılacağı dizi Diriliş Osman dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı merak konusuydu. 

Dizi yapımcıları sosyal medyada yaptıkları paylaşımla bu meraka son noktayı koydular ve Diriliş Osman dizisinin yayınlanacağı kanalın ATV olduğunu duyurdular.

“YENİ KANALIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Osman Bey’i sevilen oyuncu Burak Özçivit‘in canlandıracağı Diriliş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman’ olarak bu sezon ATV’ de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”  ifadeleriyle dizinin yayınlanacağı yeni kanalı açıkladı.

Diriliş Osman dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu