Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Direksiyon Başında Sızıp Kalan Şoför Pes Dedirtti!

istanbul temizlik şirketi
Direksiyon Başında Sızıp Kalan Şoför Pes Dedirtti!

Aracının içerisinde 5 yaşındaki oğlu ile zil zurna sarhoş şekilde trafiğe çıkan şarhoş şoför otomobille çevreyolunda zigzaglar çizerek ilerlerken, trafik ışıklarında durdu ve durmasıyla direksiyon başında sızıp kalması bir oldu.

Aracı çevre yolunda hareket halinde iken görüp şüphelenen başka bir sürücü, trafik ışıklarında kendi aracından inerek duran aracın yanına gitti. Arka koltukta 5 yaşlarında bir de çocuk olduğunu gören duyarlı vatandaş, direksiyon başında sızıp kalan şoför R.C.N.’yi uyandırmaya çalıştı ancak uyandıramadı.

Olayı farkeden vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri de sızıp kalan sürücüyü uyandıramadılar. Sürücüyü araçtan indirip yol kenarına götürdüler ve otomobili güvenli bir noktaya çektiler.

Direksiyon Başında Sızıp Kalan Şoför Pes Dedirtti!

Gelen ekiplerin otomobil içerisinde boş içki şişelerini tespit etmesinin ardından olay yerine 112 acil sağlık ekipleri çağrıldı. Bu esnada hala uyanmayan sürücüyü sağlık ekipleride uyandıramayınca, R.C.H. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayları polis aracı içinden izleyen 5 yaşındaki ufak çocuğun annesine telefonla bilgi verildi. Çocuk annesine teslim edilirken R.C.H.’nin yapılan kan tahlilinde alkollü olduğu belirlendi. Sürücünün ilk kez alkollü araç kullanırken yakalandığı için ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu, bin 2 TL ceza kesildi. Sürücünün eşinin üzerine kayıtlı araç eşine teslim edildi.

Direksiyon Başında Sızıp Kalan Şoför Pes Dedirtti!

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu