Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Çukur Dizisi Sezon Finali Umut Olacak

istanbul temizlik şirketi
Çukur Dizisi Sezon Finali Umut Olacak

Çukur dizisi yayınlandığı günden bugüne hem sosyal medyada hemde ekranlarda liderliğini koruyor. Sezon finaline 1 ay kala Kansersiz Yaşam Derneği ile el ele veren dizi oyuncuları, 27 Mayıs Pazartesi akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda seyirci ile beraber sezon finali izlenilecek. Kanser hastası çocuklar ile kök hücre ve kan bağışına farkındalık yaratma amacıyla yola çıkılan bu proje kapsamındaki gecede elde edilen gelirler, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlanacak.

Dizinin meşhur olan şarkılarının konseri ile başlayacak gecede sahnede Toygar Işıklı’dan Kubilay Aka’ya, Redd’den Zeynep Bakşi Karatağ’a pek çok müzisyen ve sürpriz Çukur oyuncuları olacak. Binlerce seyirci dizinin heyecanla beklenen sezon finalini oyuncularıyla birlikte izleyecek. “Umut Yaz, 4381’e SMS at; çocuklara umut ol #çukurdaumutvar” sloganını geçtiğimiz bölüm Çukur’un duvarlarına taşıyan dizi, gala gecesi ile pek çok çocuğa umut olacak.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu