Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Canan Kaftancıoğlu’na “taşla çekilen fotoğraf” iddiası!

istanbul temizlik şirketi

Melih Gökçek’ten, Canan Kaftancıoğlu’na seslendi! Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önceki başkanı Melih Gökçek, “Gezi eylemlerinde elinde taşla çekilen fotoğrafları” olduğunu öne sürdüğü CHP İstanbul Şehir Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na, “Canan Hanım, sana bir teklifim var. Bana tazminat davası aç ve fotoğrafta photoshop kullandığımı iddia et” diye konuştu.

Melih Gökçek, Twitter hesabından “Bu sözlerim de Canan Kaftancıoğlu için” ifadelerini kullanarak bir video paylaşmış ve Canan Kaftancıoğlu için “Bence CHP’li değil HDP’li. Ciddi bir eylemci. Gezi eylemlerinde elinde taşla çekilen resimleri var. Böyle birinin bir PKK’lıya sahip çıkması doğal. Canan Kaftancıoğlu’nu anormal olarak görmüyorum. Önemli olan CHP böyle bir kişiyi nasıl il başkanı kabul ediyor, Kılıçdaroğlu buna nasıl evet diyor?” iddiasını öne sürmüştü.

Üşenmeyip Kaftancıoğlu’nun yeni fotoğraflarına baktığını söyleyen Gökçek, “Tesadüfe bak, Gezi militanı da saçlarını senin gibi soldan ayırmış. Gözleri de senin gibi kahverengi. Ne tesadüf değil mi? Hadi lütfen beni kırma. Yüklü bir tazminat davası açsana” dedi.

Image

Melih Gökçek, “Canan Hanım sana bir teklifim var. Bana tazminat davası aç ve photoshop fotoğraf kullandığımı iddia et. Gezi fotoğrafını mahkemeden bilirkişiye göndertelim. Fotoğraf photoshop ise özür dileyeceğim. Fotoğraf gerçek ise seni Gezi davasına ilave etsinler mi? Hadi cevap ver” ifadelerini kullandı.

Image

superhaber.tv

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu