Instagram takipçi satın al
Haberler

Bill Gates’den Rekor Düzeyde Bağış

istanbul temizlik şirketi
Bill Gates'den Rekor Düzeyde Bağış

Amerika Birleşik Devlerinde yaşayan ve aynı zamanda Microsoft’un kurucusu ve eski başkanı olan Bill Gates sürekli olarak bağış yapmasıyla tanınmaktadır. Son olarak bağışladığı 4.6 milyar dolar ile 2000 yılından bu yana şimdiye kadarki en yüksek bağışını gerçekleştirdi.

Bloomberg’in yaptığı habere göre yardımsever iş adamı Bill Gates, 4.6 milyar dolar olarak belirlenen bağışın 6 Haziran 2017 tarihinde yapıldığını ve neredeyse son 20 yıl içerisindeki yapılan en yüksek bağış miktarı olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte bağışın kimlere veya hangi kurumlara yapıldığı belirtilmemiş.

Bill&Melinda Gates Vakfı

Bill&Melinda Gates Vakfı

Bilindiği üzere Bill Gates ve eşi Melinda kendi isimlerini taşıyan Bill&Melinda Gates Vakfı‘nı kurdular ve sürekli olarak bu vakfa başta kendileri olmak üzere bir çok zengin tarafından bağış yapılmaktadır. Gates ailesinin 1994 yılından günümüze kadar tahmini olarak hayar amacıyla 35 milyar dolardan fazla bağış yaptıkları düşünüyor.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu