Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Beşiktaş Takımının Yeni Teknik Direktör Adayı Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi
Beşiktaş Takımının Yeni Teknik Direktör Adayı Belli Oldu

Beşiktaş futbol takımını hali hazırda çalıştırmaya devam eden Şenol Güneş sezon sonunda milli takım nedeniyle görevi bırakacak. Şenol Güneş’in yerine hangi teknik direktörün getirileceği yönünde çalışmalar da hız kazanmaya başladı. Çıkan haberlere göre Beşiktaş’ın önümüzdeki sezonda çalıştırıcısı Guti Hernandez olacak.

Takımın İçinden Bir İsim

Guti Hernandez, hali hazırda Beşiktaş takımında Şenol Güneş’in yanında yardımcı olarak görev yapıyor. Bir süredir de takımla iç içe olduğu ve birçok noktayı bildiği için 42 yaşındaki Guti ile yola devam edilmesi planlanıyor. Yönetimin de Şenol Güneş’e verdiği talimata göre deneyimli çalıştırıcı ilerleyen günlerde Guti’ye daha fazla rol yükleyecek. Takımda daha fazla görev alması istenen Guti, böylece gelecek sezona daha hazır olabilecek.

Yönetim Guti’ye Güveniyor

Takımda bir süredir aktif şekilde görev alan Guti Hernandez’e yönetim güveniyor. Gelecek sezon için yurtiçi ve yurtdışından farklı öneriler olsa da çoğunluk Guti ismi üzerinde odaklanmış durumda. 

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bir Feda sezonunu Guti’nin kabul edeceği ve bu görevi en iyi şekilde yerine getireceği düşünülüyor.

Henüz Şenol Güneş ile tam olarak ayrılmak için uzun bir zamana sahip olan yönetimin farklı isimleri de değerlendirileceği tahmin edilmekte. 

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu