Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi, Rus Basınında Gündeme Geldi

istanbul temizlik şirketi

Süper Lig’in 23. haftasında oynanan ve tarihte kendine yer edinen derbi maçında ilk yarı Beşiktaş’ın 3-0 üstünlüğüyle tamamlansa da, ikinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe 12 dakikada attığı 3 golle maçı 3-3 tamamlamayı başardı. Fenerbahçe’nin oyunu Rus basınında geniş yer buldu. 

FENERBAHÇE’DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Rusya süper liginin yayıncı kuruluşu olan Match TV oynan derbi maçıyla ilgili olarak, “Zenit’e Avrupa Ligi’nde yenilen Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında maçı 3-0’dan 3-3’e getirdi” sözleriyle maça değindi. Programın devamında ise yorgun Fenerbahçe’nin 3-0 tamamladığı ilk yarının ardından, ikinci yarıdaki muhteşem oyunuyla Beşiktaş deplasmanında yenilmediğine değinildi.

“FENERBAHÇE 12 DAKİKADA GERİ DÖNDÜ”

"FENERBAHÇE 12 DAKİKADA GERİ DÖNDÜ"

Rusya’ın önde gelen spor gazetelerinden Çempionat ise “Fenerbahçe 12 dakikada geri döndü” başlığını kullanarak ilk yarıda 3-0 geriye düşen Fenerbahçe’nin ikinci yarının ilk 12 dakikalık kısmında muhteşem bir geri dönüşe imza attığını yazdı. Rus Sportbox ise, “Zenit yorgunu Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında tarihi bir geri dönüş yaşadı” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi, Rus Basınında Gündeme Geldi

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu