Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Berat Albayrak – Özge Ulusoy buluşmasının fotoğrafı sahte çıktı

istanbul temizlik şirketi

Ekşi sözlükte bir yazar tarafından ortaya atılan Öze Ulusoy ile Berat Albayrak’ın Binali Yıldırım’ın oğluna ait olan bir yatta görüştüleri iddiasını içeren başlık kısa bir süre sonra mahkeme kararıyla kaldırılmıştır. Daha sonra bu iddialarla ilgili sosyal medyada bir çok farklı yorum yapıldı ve son olarak Bakan Berat Albayrak aile fotoğrafını paylaşarak mutlu bir aile olduklarını ve bahsi geçen durumun hiç bir zaman yaşanmadığını söylemişti. 

Bugün yine sosyal medyada dolaşmaya başlayan bir fotoğrafta ise Berat Albayrak ile Özge Ulusoy’un bir yatta birlikte bir şeyler içerek güldükleri iddia ediliyordu. Fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce kere paylaşıldı.

Fakat kısa bir araştırma yapıldığında sosyal medyada paylaşılan ve Berat Albayrak ile Özge Ulusoy arasındaki ilişkiyi gösteren fotoğraf diye paylaşılan fotoğrafın montaj olduğu ortaya çıktı. Çok daha eski bir görüntünün montajlandıktan sonra belli olmasın diye siyah beyaz olarak renklendirildiği ortaya çıktı.

Aşağıda göreceğiniz fotoğrafta paylaşılan fotoğrafın gerçeğini ve montajlı hali bir arada yer alıyor.

Berat Albayrak - Özge Ulusoy buluşmasının fotoğrafı sahte çıktı

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu