Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Belediye başkanı zabıta kıyafeti giyerek denetleme yaptı

istanbul temizlik şirketi
Belediye başkanı zabıta kıyafeti giyerek denetleme yaptı

Ramazan Bayramı öncesinde halkın gıda güvenliğini korumak ve memnun etmek amacıyla denetlemelere çıkan zabıta ekiplerinin arasına belediye başkanı da katıldı. Kırıkkale Yahşihan ilçesinin Belediye Başkanlığı görevini yapan Osman Türkyılmaz, ramazan öncesinde ilçesinde faaliyet gösteren pastane ve kafe gibi alanları denetleyerek ne denli bir gıda güvenliği olduğuna göz gezdirdi.

Denetlemelere katılan zabıta ekiplerinin arasında yer edinen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, eksikleri bulunan işletmeleri de uyarmayı ve gerek görüldüğü zaman da cezalandırmayı unutmadı.

Kırıkkale Yahşihan ilçesinde denetlemelere katılan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, denetlemeler sonrasında şu şekilde konuştu:

“Biz esnafımıza güveniyoruz. Yahşihan’da vatandaşımızın titizlikle ve hijyen konusunda gönül rahatlığıyla yemek yiyebilecekleri, hizmet alabilecekleri yerler için elimizden geleni yapıyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferini en iyi şekilde yaşaması için vatandaşlarımız, fırın ve pastanelerimizi denetledik. Fırıncı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, güzel bir hazırlık yapmışlar. Bazı yerlerde görmüş olduğumuz ufak eksiklikler var. Yasal işleme başlamadan önce gereken tutanakları tutuk ve süre verdik. Arkadaşlar da bizlere söz verdiler, gerekli çalışmaları yapacaklar.”

İlçede bulunan fırın ve pastane gibi çeşitli işletmelere Ramazan Bayramı denetlemeleri kapsamında kontrole giden belediye başkanı, halkının bayramda gönül rahatlığıyla gıda tüketmesi için elinden gelen her şeyi yapacağını açıkladı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu