Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Bakırköy’de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

istanbul temizlik şirketi

D-100 Karayolunun Ankara yönünde ilerleyen 34 SD 5290 plakalı araç ile 34 BJJ 972 plakalı araç Bakırköy mevkiinde saat 03:30 sularında henüz belirlenemeyen bir sebeple kaza yaptılar. Aynı yöndeilerleyen 34 THL 57 plakalı taksi ve 2 araç daha kazayı görüp fren yapsalarda duramadılar ve zincirleme kaza meydana geldi. 

Kazanın ardından adeta savaş alanına dönen D-100 karayolu trafiğe kapatılırken, taksi şoförü, takside bulunan iki yolcu ve diğer araçların 2 sürücüsünün yaralandığı söylendi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

Bakırköy'de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Olay yerine gelen polis ekipleri kazaya başka aracında karışmaması için kaza alanında güvenlik önemleri alırken, D-100 karayolunun Ankara istikametini bir süreliğine trafiğe kapattılar. Bu yönde ilerleyen araçlar yan yola yönlendirildiler. 

Kazanın ardından oluşan trafik yoğunluğu sebebilye kaza alanındaki yararılara ulaşmaya çalışan ambulanslar olay yerine geç ulaştılar. Bu sırada savaş alanına dönen yolda yardım için bekleyen yarılıların görüntüleri ise kameralara yansıdı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanalere götürülürken, kazara karışan araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından trafik yeniden açıldı.

Yaralıların durumunun ağır olmadığı belirtildi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu