Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Avengers: Endgame’de bir karakterin öleceği kesinleşti

istanbul temizlik şirketi
Avengers: Endgame'de bir karakterin öleceği kesinleşti

Tüm dünyada merakla beklenen Avengers: Endgame filmi hakkında her gün yeni bir dedikodu çıkıyor. Ancak yeni ortaya atılan bir haber sosyal medyada gündem olmuş durumda. Ortaya atılan habere göre Avengers: Endgame filminde bir karakter hayatını kaybedecek. Bu karakterin ana kadrodan olması da filmin fanlarını oldukça üzmüşe benziyor.

Ana kadrodan birisinin hayatını kaybedecek olması haberi hakkında daha fazla detaya inilmedi. Toplamda 3 saat sürecek olan film, hakkında yapılan açıklamalar ile birlikte herkesi merak içinde bırakmaya devam ediyor. Biraz da filmin gündemde tutulması için sosyal medyada ortaya atılan dedikodular sayesinde filmin fanları katlanarak artmaya devam etmekte.

Film Hakkında Büyük Bir Spoiler Geldi

Eğer film hakkında daha fazla bilgi almak istemiyorsanız diğer haberlerimize göz atmanızı tavsiye ederiz. Zira verecek olduğumuz bilgi film hakkında bir spoiler niteliği taşıyor.

Avengers: Endgame filminin İspanyolca dilinde Rocket karakterinin seslendiricisi olan Sergio Zurtia ile yapılan röportaj esnasında film hakkında büyük bir spoiler elde edildi. Röportajda geçen konuşmaya göre çekilecek olan filmde aramızdan ayrılacak olan isimler Captain America ve Iron Man olacak. Yapılan röportajda “Film sizi kahkahadan gözyaşına doğru sürüklüyor.” açıklamasını yapan Sergio, film hakkında daha fazla detaya inemeyeceğini açıkladı.

Yapılan açıklamaların sosyal medyada gündeme oturmasının ardından filmin fanları çıkan haberlere çok üzülmüş durumda. Özellikle en çok kitleye sahip olan Iron Man ve Captain America karakterlerinin öleceği haberi bir tuzak mı, yoksa gerçekten karakterlere veda mı edeceğiz? Şuan için resmi bir açıklama yok. Bu yüzden filmi izlediğimiz zaman ancak bu durumdan haberdar olabileceğiz.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu