Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSinema

Avengers 4: Endgame filminin ilk fragmanı yayınlandı

istanbul temizlik şirketi
Avengers 4: Endgame filminin ilk fragmanı yayınlandıdonanimhaber.com

Sinema tarihinin en başarılı serilerinden birisi olan Avengers: Infinity War filmi 2.047 milyar dolar gişe hasılatı ile adını sinema tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı. Son filmde Thanos ile yenilmezlerin kahramanları arasındaki kıyasıya savaşta Thanos başarılı olmuş ve bütün evrende yaşayanların yarısını iki parmak hareketiyle yok etmişti. Bu yok edilenler arasında Yenilmezlerin sevilen kahramanlarının bir çoğuda yer alıyordu.  Bu sonla birlikte sinemaserverler serinin devam filmi olacak 2. filmin nasıl olacağını, neler yaşanayacağını merak etmeye başladılar.

İki bölüm olarak yayınlanacağı bilinen seride ikinci bölümün ilk fragmanı resmi olarak yayınlandı. Seriden devam edilerek filmin adının Avengers 4 olması bekleniyordu, yayınlanan fragmanla birlikte Nisan 2019’da yayınlanacak filmin adının Avengers: Endgame (Yenilmezler: Oyunun Sonu) olacağı kesinleşti.

Avengers 4: Endgame filminin ilk fragmanı yayınlandı

Yönetmen koltuğunda Avengers: Infinity War filmininde yönetmenleri olan Joe ve Anthony Russo oturuyor. Yenilmezlerin tekrardan bir araya geleceği filmin başrollerinde ise artık aşine olduğumuz Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen ve Josh Brolin isimleri yer alıyor. Avengers: Endgame vizyon tarihi ise  26 Nisan 2019.

Son olarak henüz resmi hiç bir açıklama olmasa bile, Avengers: Endgame fiminden bir süre önce vizyona girecek olan Captain Marvel karakterininde Thanos’a karşı yapılacak mücadelede yer alması bekleniyor. Marvel Sinematik Evreninin en güçlü karakteri olarak gösterilen Captain Marvel, Yenilmezler ekibine büyük güç katar.

Yenilmezler: Oyunun Sonu Fragmanı

Avengers: Endgame Fragmanı

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu