Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Android Pie Go işletim sistemli kullanılan GM 6 d 2019 Edition modeli tanıtıldı

istanbul temizlik şirketi

Telekomünikasyon dünyasının en önemli fuarı sayılan MWC 2019 fuarında ülkemizden katılan temsilcilerimiz de kendi etkinliklerini düzenliyorlar ve yeni modellerini tanıtıyorlar. General Mobile düzenlediği etkinlikte ilk olarak GM 9 Plus modelini tanıttı. Fakat bu etkinlikte hiç kimse tarafından beklenmeyen model GM 6 d 2019 Edition oldu. Android Go işletim sistemi kullanılan telefonun teknik özellikleri de belli oldu.

GM 6 d 2019 Edition özellikleri

GM 6 d 2019 Edition özellikleri

GM 6 d 2019 Edition modeli giriş seviyesi akıllı telefon olarak sınıflandırabileceğimiz bir model. Bu nedenle teknik özellikleri de şuanda piyasadaki bir çok telefondan bir hayli düşük. 720 x 1440 piksel çözünürlüğüne sahip 5.5 inç ekran kullanılan cihazda işlemci olarak MediaTek MT6739 yonga seti kullanılıyor. Bununla birlikte 1 GB RAM kullanılan telefonun depolama hafızası ise 16 GB. 

3500 mAh kapasiteli batarya kullanılan, 148 gram ağırlığa sahip telefonun kasa ölçüleri 150 x 70.5 x 8.59 mm olarak açıklandı. 

GM 6 d 2019 Edition modeli, günümüz telefonlarıyla kıyaslandığında her haliyle bir hayli geride kalıyor. Bir hayli kalın çerçeveler kullanılan telefonun selfie kamerası 5 MP çözünürlüğünde lense sahip. Arka kısmında ise 13 MP çözünürlüğünde ana kamera yer alıyor. 

Telefonda kullanılan Android 9.0 Pie Go Edition işletim sisteminin aslında yeni bir işletim sisteminin çok düşük özelliğe sahip cihazlar için özelleştirilmiş olduğunu belirtmek gerek

Altın, Uzay Grisi ve Gümüş olarak üç farklı renkte piyasaya çıkacak GM 6 d 2019 modelinin fiyatının ne olacağı ve ne zaman satışa çıkacağıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Akıllı telefonun düşük özellikleriyle giriş seviyesi bir telefon olacağından fiyatının da düşük olacağını tahmin edebiliriz.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu