Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSinema

Amazon’dan alışılmışın dışında yeni bir süper kahraman dizisi: The Boys ilk fragmanı yayınlandı

istanbul temizlik şirketi
Amazon'dan alışılmışın dışında yeni bir süper kahraman dizisi: The Boys ilk fragmanı yayınlandı

Amazon Prime Video, kendisine ait orijinal içerikler çekmeye ara vermeden devam ediyor. Hayranları tarafından merakla beklenen The Boys dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Marvel ve DC dizileri gibi çizgi roman uyarlaması olan The Boys dizisi, yine süper kahramanları diğerlerinden farklı bir şekilde ele alıyor:

The Boys Fragmanı

Ünlü çizgi roman yazarı olan Garth Ennis’in yarattığı The Boys’un konusu; Dünyanın bir çok yerinde hasta ruhlu ve sapkın bir şekile yaşayan süper kahramanları ele alıyor. Bu süper kahramanları sahip oldukları şöhretinde etkisiyle yozlaşmış bir hayat yaşıyorlar. Sonunda durum öyle kötü bir hal alıyor ki bu süper kahramanların dünyaya faydası olmadığı gibi zararı olmaya başlıyor. Her zaman olduğu gibi CIA bu duruma kayıtsız kalmıyor ve The Boys adında bir grup koruyor. Yine süper kahramanlardan oluşan bu grubun görevi ise diğerlerini kontrol altında tutmak ve gerekli olduğu durumlarda tamamen ortadan kaldırmak.

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan The Boys dizisinin yapımcı koltuğunda Seth Rogen, Evan Goldberg ve Eric Kripke otururken, oyuncu kadrosunda ise Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty ve Christopher Chance Crawford gibi yıldız isimler yer alıyor.

The Boys dizisi yayın tarihi olarak bu yaz gösteriliyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu