Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Amazon-Whatsapp Rekabeti

istanbul temizlik şirketi
Amazon-Whatsapp Rekabeti

     Görünüşe göre Amazon, bir mesajlaşma uygulamasında onlar için önemli olanı görmek ve anlamak için kullanıcıları araştırıyor. Sadece bu değil, birkaç resim sızdırılmış gibi görünüyor, bu da yeni bir mesajlaşma hizmeti olduğunu gösteriyor. Lansmanı ile ilgili çok fazla bilgi yok, ancak başlatmaya çok yakınmış gibi görünüyor.

     Bu yeni mesajlaşma uygulamasına Anytime adı veriliyor ve yazılı mesaj, video görüşmesi, sesli çağrılar, çıkartmalar, oyunlar,fotoğraflar ve daha pek çok şey yapabiliyor. Bütün bunlara bakarsanız kesinlikle WhatsApp için bir rekabet gibi gözüküyor. Ayrıca, sızdırılmış görüntüler bunun bir sürü hizmetle birlikte verilen bir uygulama olacağını ve bunun sonucunda birden çok uygulamanın kullanımına son vereceğini ortaya koyuyor. Amazon, bu uygulama içine birden fazla hizmeti koymayı başarırsa ve tek seferlik bir çözüm haline getirirse, o zaman bu kesinlikle göz ardı edilmesi zor olacak.

     Kullanıcıların bireyleri ve hatta grupları arayabileceği, rezervasyon yaptırması veya ürün sipariş etmesi için diğer işletmelerle iletişime geçebileceği düşünülüyor. Ayrıca hizmetin güvenli ve şifreli olacağı gibi masaüstü bilgisayarlar, cep telefonları,vb de dahil olmak üzere birden fazla platform üzerinde çalışacağını bildirdi

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu