Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Aleyna Tilki’den Skandal Yaratacak İğrenç Paylaşım

istanbul temizlik şirketi

Aleyna Tilki'den Skandal Yaratacak İğrenç Paylaşım

Çocuk şarkıcı olarak müzik piyasasında kendine yer bulan, ilginç söylemleriyle ve sosyal medyada yaptığı saçma paylaşımlarla sürekli olarak gündemde kalmayı başaran Aleyna Tilki‘nin son paylaştığı fotoğraf ise tam bir skandal.

Daha önceden yabancı ünlülerin paylaştığı fotoğrafları kendininmiş gibi paylaşan ve fotoğrafları çaldığı anlaşılınca da herkes yapıyor diyebilen 17 yaşındaki genç şarkıcı son paylaşımıyla bardağı taşırdı diyebiliriz. 

Oyuncak koleksiyonum diye paylaştığı fotoğrafı gören hayranları, fotoğrafa dikkatli bakınca ilginç bir detay ortaya çıktı. Oyuncakların arasında pembe renkte oyuncak bir cinsel organ yer alıyordu. Şarkıcının hayranların kitlesinin büyük kısmının çocuklar olduğunu düşündüğümüzde ise olayın vahameti ortaya çıkıyor. 

Son albümündeki “o sen olsan bari” klibi yayınlandıktan sonra bir çok araştırmacının yayınlarında klibin baştan sonra pedofili öğeleri barındırdığı ortaya çıkmıştı. Bütün bunlar bir araya gelince bu paylaşımların ve kliplerin birileri tarafından kasıtlı olarak mı yaptırıldığı sorusu akıllara geliyor. Ülkemizin bir çok manevi değerini yok sayan bu tip kişilere gereğinden fazla değer verildiği düşüncesindeyim. Biran önce bu sanatçı hakkında gerekli araştırmalar yapılmalı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu