Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

AKP, İstanbul İçin “Olağanüstü İtiraz” Hakkını Kullanacak! | Son Dakika!

istanbul temizlik şirketi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul Seçimleriyle ilgili son dakika açıklamasını Twitter üzerinden yaptı. Daha önce Twitter’da “olağanüstü itiraz” hakkından bahseden Ali İhsan Yavuz, bugün hazırlıkların tamamlandığını en kısa sürede Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’na başvuru dilekçesini vereceklerini iletti.

Image

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’un daha önce Twitter’dan yaptığı açıklamadaki “olağanüstü itiraz” hakkı için başlattığı çalışmada hazırlıkların büyük oranda bittiğini bugün ki açıklamasında belirtti.

9 Nisan’da yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyükçekmece İlçemiz için olağan itirazımızı daha önce yapmıştık. Bugün de olağanüstü itiraz yoluna gittik. İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimlerinin yenilenmesi için olağanüstü itiraz hakkımızı daha sonra kullanacağız inşallah.” ifadesinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, bugün ise “”Olağanüstü İtiraz hakkımızı kullanarak İstanbul seçimlerinin yenilenmesini isteyeceğiz” demiştik. Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık. Çok kısa bir zaman içerisinde dilekçe ve eklerini YSK’ya teslim edeceğiz inşallah.” açıklamasını yaptı.

Image

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu