Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Akit TV Spikerinin Hadsiz Açıklamasına, Savcılıktan Soruşturma Başlatıldı

istanbul temizlik şirketi
Akit TV Spikerinin Hadsiz Açıklamasına, Savcılıktan Soruşturma Başlatıldı

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen’in Ulucanlar cezaevinde yaptığı açıklamada “Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de bu darağacında asılması, idam edilmesi bekleniyor diye düşünüyorum” demişti. Bu hadsiz sözler üzerine başsavcılık tarafından hakkında soruşturma başlatıldı.

BAŞSAVCILIK’TAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili yaptığı açıklamada “19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin; “Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor” şeklindeki sözleri üzerine, hakkında TCK 106/1 maddesi uyarınca tehdit suçundan soruşturma başlatıldı” denildi.

İŞTE O SÖZLER

Ulucanlar Cezaevi halka açılarak Müzeye dönüştürülmüştü. Akit TV muhabirinin müzenin bahçesinde yer alan darağacı önünde yaptığı açıklama ise şok ediciydi, kendince Türk kamuoyunun idam edilmesi beklediği kişileri sıraladı. PKK terör örgütü APO ve Fetö gibi isimler ardından, idam edilmesi istenen isimlerin arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğunu söyleyen Özmen sözlerine şu şekilde devam etti.

“MAALESEF 2004’TE İDAM KALDIRILDI”

“Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ’ye yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de bu darağacında asılmasını idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum, ama maalesef 2004 tarihinde idam kaldırıldı.”

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu