Instagram takipçi satın al
Haberlerİlginç Haberler

Adolf Hitler Hala Yaşıyor Olabilir Mi?

istanbul temizlik şirketi

Hitler Hayatta Mı?

Hitler Hayatta Mı?

Arjantin’e 1945 yılında göç ettiğinde yanında Herman Guntherberg adına düzenlenmiş pasaport bulunan ve ülkeye bu isimle giriş yapan alman göçmen şuanda 128 yaşında ve hem tipi hemde göç tarihleri nedeniyle eski Nazi lideri Adolf Hitler‘in hayatta olduğuna dair söylentilere sebep oldu.

Uzun zamandır dünyanın her yerinde aranan Nazi suçlularını arayan İsrail gizli servisi bu aramayı bitirdiğini ilan ettikten sonra bu göçmenin ortaya çıkması ilginç bir polemik ve dedikodu oluşturdu. Daha sonra kendisinin Adolf Hitler olmadığı açıklamasını yapan Alman göçmen; “Çok uzun zamandır hiç alakası olmamasına rağmen kötü suçlamalara maruz kaldığını ve bu sebepten dolayıda hayatının büyük bir kısmını Yahudilerden saklanarak geçirmek zorunda kaldığını belirtiyor.”

Alman Göçmenin Karısı Açıklama Yaptı:

Alman Göçmenin Karısı Açıklama Yaptı:

Herman Guntherberg isimli Alman göçmenin karısı olan 55 yaşındaki Angela Martinez ile birlikte onları tanıyan kişilerin çoğu onun gerçek Adolf Hitler olmadığını söylüyorlar. Angela ise kocasının 2 yıl kadar önce alzheimer hastası olduğunu ve şimdiye kadar bir kere bile Hitler hakkında konuşmadığını söylüyor. Yalnız bazen konuşmalarının arasında Yahudiler ile iblisler hakkında kötü söylemlerde bulunduğunu belirtiyor. 

Kocasının geçmişinde büyük ihtimalle bir Nazi olduğunu ve bu yüzden büyük suçluluk hissetmesinin ve bu söylemlerinin mümkün olabileceğini belirten Angela Martinez kocasının Hitler olmadığından çok emin.

İkinci dünya savaşının üzerinden 70 yıl geçmesine rağmen hala daha bazı ülkeler bu olaya karışan Nazilerin izini sürmeye devam ediyorlar.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu